11 juli 2011: Koelingsinstallatie voor binnenshuis is geen overbodige luxe.

Wij hebben diverse soorten koelinstallaties om het ook bij deze steeds warmere dagen binnenshuis aangenaam te maken. Informatie vindt u bij de productenpagina.

14 september 2008: Milleubewust verwarmen

Sinds kort vertegenwoordigen wij ook de producten van Rotex. Daarmee kunt u CO2 bewust verwarmen. Op gas of zelfs met Bio Olie!. Deze hoog efficiente installaties zijn vandaag al klaar voor de toekomst. Een folder kunt u bij de productenpagina vinden.

16 mei 2008: Steeds warmer?

De afgelopen weken hebben we weer kunnen zien dat het goed warm kan zijn. Of u nu denkt aan het aanleggen van een koelingsinstallatie voor uw bedrijf of huis, of een warmtesysteem voor uw zwembad, bij ons bent u aan het goede adres.

Kijkt u eens onder het kopje warmtepompen voor een energiezuinige manier om te koelen of verwarmen met gebruikmaking van aardwarmte.

Ook voor reparaties of modificatie van uw bestaande installatie kunt u bij ons terecht.

 

18 november 2007: Veel nieuwe producten.

Volkel 18 november 2007 Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Er zijn veel nieuwe bronnen in Azie aangeboord met vele nieuwe producten die wij kunnen leveren als gevolg. Sinds kort hebben we zelfs zonne-collector apparatuur. In combinatie met de koelingen heeft u altijd een optimale temperatuur tegen minimale kosten. En u spaart op energieverbruik en u spaart het millieu.

11 oktober 2006: Superstille koeling met hoge capaciteit.

Volkel 11 oktober 2006 De Rooftop is een superstille koeling met een compressormotor die geheel op rubber staat. Hierdoor is deze zeer stil en trillingsvrij. Deze koeling hebben wij aan ons assortiment toegevoegd vanwege de goede toepassingsmogelijkheden.

Peter Hermans: "Het is even zoeken naar de goede fabrikaten, maar dankzij onze ervaring in import lukt het ons het assortiment zo uit te breiden dat we iedereen van de beste koeling kunnen voorzien. Deze koeling moést er gewoon bij."

10 april 2006: Assortiment uitgebreid met producten van Artel.

Volkel 10 april 2006 Sinds kort heeft koelingen.com contacten gelegd voor de verkoop van de koelproducten van Artel. Het producten assortiment is daardoor uitgebreid met luchtbehandeling en warmtepompen.

Peter Hermans: "De Artel airco moest wel in ons assortiment worden opgenomen: Het is een koeling die zonder buitenunite werk en behalve koelen kan hij ook nog verwarmen. Ook de warmte terugwin installaties zijn mooie producten.

Ook leveren we nu warmtepompen voor zwembaden.

De komende tijd zullen ook de internet pagina's de informatie van deze nieuwe producten gaan presenteren. Voor meer informatie kunt u me altijd bellen!"

 

22 februari 2006: koelingen.com op internet

Volkel 22 februari 2006 Vandaag is www.koelingen.com daadwerkelijk actief geworden. Al enige tijd zijn de koelinstallaties van Kingtec in de Benelux verkrijgbaar bij de importeur Peter Hermans uit Volkel. Hij is al jaren bekend in de koeltechniekbranche, en verkoopt en installeert op deze manier goede, betaalbare koelinstallaties.

Peter Hermans: Koelinstallaties zijn over het algemeen erg duur. Door de import uit China van deze koelinstallaties kunnen wij bij koelingen.com de concurrentie aan. De lonen in die landen liggen een stuk lager. De transportkosten zijn daarentegen hoog, maar die kunnen we door meerder installaties tegelijk te bestellen goed in de hand houden. Wij kunnen de concurrentie wel aan! Momenteel hebben we nog steeds een groeiend klantenbestand.

Door de producten ook via internet te promoten probeert Hermans zijn marktaandeel nog verder uit te breiden.

 
Hartelijk dank voor het kiezen voor een van onze koelingen. Zij staan garant voor een goede temperatuur van uw waardevolle goederen..